İSTANBUL / MALTEPE - Atatürk İlkokulu

Atatürk İlkokulu

Başıbüyük Mahallesi Trafo Caddesi Çalıkuşu Sokak. No1 Maltepe İstanbul
Vizyon
Bilimsel, teknolojik esaslara ve yeniliklere açık; çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan; sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini; bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli ve manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık davranışlar geliştirmelerini, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler ile donanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın; paylaşımı, adalet duygusunu ilke edinen başarılı bireyler olmalarını sağlamaktır.
.
09:00 14:30 Normal Eğitim 14:30 16:00 Çocuk Kulüpleri
Ulaşım
19B, 133F, Başıbüyük Fındıklı Minübüsleri,Maltepe merkezden tepe minibüsü yazan araçlarla.
Öğrenci servisleri vardır.
Başıbüyük Mah. Trafo cad.
Maltepe merkezine 3,5 km mesafede yer almaktadır.
HAREZMİ BİR HARF BİN İSTANBUL UMUDUM ÖĞRETMENİM